Laddar

Besök och försäljning skolklasser sysslar med

Jag var hemma och försökte renovera vinden som fått en del fukt genomträngning under hösten. Det är en hel del jobb, men innan vintern måste det bli ordning på det hela så man får se till att lösa det helt enkelt. Plötsligt hörde jag någon som ropade nerifrån och jag tog mig ner på stegen och mötte en grupp barn som förklarade att de sålde varor på beställning för att få in pengar till klassresan de ville ha några år senare. Tydligen rörde det sig om någon slags presentförpackning med salami-korv i, men jag hade inte fokus att lyssna direkt utan beställde två paket för en human summa och fortsatte med renoveringen. Jag vet inte riktigt när leveransen kommer, men det borde väl dyka upp innan jul i vilket fall och då har man ju någon julklapp färdig.