Laddar

Det här ska du tänka på när du köper flyttstädning i Stockholm

Det här ska du tänka på när du köper flyttstädning i Stockholm

Ska du anlita en städfirma som erbjuder flyttstädning i Stockholm? Då finns ett stort utbud att välja bland men det finns också anledning att se upp. Städbranschen är stor och det finns dessvärre en del mindre seriösa aktörer – som möjligen tar ett alldeles för högt pris utan att göra rätt för sig.

Sedan finns det naturligtvis många seriösa och duktiga firmor också – och det är en sådan du vill anlita. Här kommer några tips på saker som är bra att tänka på.

Många städfirmor erbjuder flyttstädning i Stockholm

Det första du bör tänka på när du planerar att köpa en flyttstädning i Stockholm är att det finns otroligt många städfirmor som erbjuder just den tjänsten. Det kan vara både bra och dåligt – bra för att det är enkelt att få tag på en och dåligt för att det kan finnas en del oseriösa aktörer som inte lever upp till det dom lovat.

Du behöver alltså kolla närmare på utbudet och göra några jämförelser för att hitta en av dom bättre.

Att jämföra

Det finns många saker att jämföra för den som ska köpa en flyttstädning i Stockholm. Det tar förvisso lite tid att kolla upp alla punkter men det finns en stor chans att det kommer att löna sig i slutändan. Följande är några bra saker att kolla upp:

  • Vad som ingår – En flyttstädning skulle kunna liknas vid en ordentlig storstädning och lite mer därtill. Vid köp av tjänsten är det smart att kolla exakt vad som ingår hos några olika firmor, för att se om det skiljer sig på något sätt. Många lämnar en städgaranti på det utförda arbetet och det är en stor fördel.
  • Hur mycket det kostar – Även vad gäller pris för en flyttstädning kan det vara värt att jämföra för att se hur mycket det skiljer sig mellan dom olika firmorna. Ligger dom på samma nivå, eller finns det sådana som sticker ut både uppåt och nedåt? Hitta någon som ligger på en rimlig nivå jämför med andra – undvik dom allra billigaste och fundera på om det verkligen är värt att anlita den dyraste.
  • Referenser – Se också till att be om referenser från dom olika firmorna som du jämför. Då kan du enkelt se vad dom tidigare kunderna tycker och tänker om den utförda tjänsten.