Laddar

Hitta ny inspiration i en skönhetsblogg

Att dyka ner i en skönhetsblogg kan vara en härlig tillflykt när man har lite långtråkigt eller bara vill finna lite ny inspiration.

Få tips om att göra egna skönhetsprodukter i en skönhetsblogg

I en skönhetsblogg kan du hitta tips på hur du kan göra egna hudvårdsprodukter. Det är roligt att göra själv och det bästa av allt är att det fungerar. Lätta saker man kan testa själv är till exempel:

  • Bodyscrub – En sådan kan man enkelt göra själv av saker du har hemma i skafferiet. En bodyscrub är till exempel gjord på havssalt, honung och eteriska oljor. Vill man inte använda sig av salt kan man använda socker, har man inte honung hemma kan man använda sig av till exempel olivolja eller kokosolja.
  • Ansiktsmasker – Är också något man kan göra själv hemma och som inte behöver kosta så mycket pengar. Vispa äggvita med honung och lite saft från en citron och låt den värka en stund innan du sköljer av den. Avokado är även det en frukt som din hud kan tycka om, speciellt om du har torr hy.
  • Sminkborttagning – Visste du att till exempel kokosolja och mandelolja kan ta bort smink effektivt? Definitivt billigare för plånboken och skonsamt mot huden.

Om man har tur kan man även i en skönhetsblogg få ta del av kändisars bästa skönhetstips, både när det kommer till hudvård, smink och en hälsosam livsstil. Vill du ha ännu mer beauty i ditt liv?

Det ska vara roligt och lätt att ta hand om sig

Oavsett vad så handlar allt i grund och botten om att man tycker om sig själv och att man tar del av sådant man mår bra av. Läser man en skönhetsblogg ska det kännas stärkande och ge njutning, det ska vara roligt och lätt att ta hand om sig själv. Man behöver inte ta till dyra produkter eller ingrepp för att känna sig fin på såväl insidan som utsidan. Det finns naturliga alternativ, det kan vara så enkelt som att dricka mycket vatten och få sin skönhetssömn.

Hitta ännu mer inspiration

Det är inte bara i en skönhetsblogg som du kan finna inspiration, det finns även massor av profiler på sociala medier som delar med sig av sina bästa beautyhacks som du kan testa.